CAD-teknik Parametrisk Solidmodellering

Det är alltså så min kurs heter som jag går.
Känns jävligt bra må jag säga, det kunde jag aldrig tro för ett par år sedan. Att jag skulle vilja börja plugga igen.
Är väldigt inspirerad och taggat för att få det här bra, har precis gjort klart första inlämningsuppgiften, tror jag. Ska kolla så jag fått med allt bara.
Är det någon som känner nån som har tillgång till riktig cnc-maskin och har tid över på kvällarna kan ni väl hojta till? :)
Jag har lite idéer!!

Rubriklös lördag

Var till Djungle City idag och hejjade på Adde och hans hejdukar.
Det var full fart där, säkert 1200 ungar :P
Jag brukar inte gilla barn eller så, det känns lite knepigt i närheten av dem, och ofta låter dom illa, men det gick faktiskt bra idag. Det var inte alls så stökigt som jag hade trott faktiskt. Såg inga slagsmål till exempel :)
Det är så jävla mycket i barnskötande som man inte tänker på som icke-förälder.
Vad är bästa taktiken, att träffa någon som redan har barn, eller träffa någon utan som man kan skaffa egna med?
Kvällen ser ut att bli skapligt lugn. Ska ner till Jake och Ricky Riccardo och kolla vad dom har för sig.

Kvällstidningarna

Funderade lite på det här med kvällstidningar och dess sensationsrubriker.
Det är snart inte okej hur dom håller på tycker jag. Det har väl stått SNÖKAOS på Aftonbladets löpsedel varje dag under vintern nästan.
Skulle nog inte kunna arbeta där och vara stolt över deras journalistik.
Och visst måste det väl vara så att dom har nära sammarbete med tv4, i och med allt skräp dom skriver om typ Idol eller Let´s Dance. Eller är det verkligen så intressant med de programmen så att AF måste lägga ner denna energi på att bevaka allt som händer därikring?
Nja, det tror inte jag.
Jag tror att deras sammarbete går ut på att göda varandra. Tv-programmen får ju reklam, och AF får förmodligen sälja fler tidningar. Enkelt!
Har inte gjort något vettigt alls sedan jag kom från jobbet. Hade lika gärna kunnat vara kvar där ett par timmar till.
Blev liksom tom nästan när jag kom hem, har inte känt någon ork alls. Brukar ju ha lite energi över, till något. Men inte ikväll. Skulle inte ens orkat gjort kaffe även om någon kommit med en pall kaffe åt mig.
Har varit en bra arbetsvecka i alla fall, lite upp och lite ner, men en hel del variation och en del framtidsutsikt. Det tycker jag är kul. Vi har en hel del på gång framöver våren. Känns jävligt bra! Hoppas vi inför 10dagarsvecka. Det har jag förespråkat ett tag nu. Har fått ganska dåligt gehör måste jag säga.
Höres!

feminist javisst?!

Hörde på radion igår om nån som var svenk humors nästa stora tjej. Alltså, den tjej som spås blir nästa stora komiker. Hon skämtade och drev med programledaren, vilket i sig verkade okej.
Men hon gjorde det för att han var man, inte för att han var ful.
Gillade det inte!
Jag har fått höra ett par gånger att jag är mansgris, men jag vill inte se det så. Jag anser istället att så länge man intalar och påtalar överallt att det är finns ett kvinnligt som måste komma ikapp ett manligt så kommer problemet kvinnlig/manligt finnas. Jag vill inte se skillnaden alls egentligen, jag tycker att alla är lika, oavsett kön. Säger man annat så påpekar man ju bara att det ÄR skillnad, och att det skulle finnas anledning att skilja folk åt pga det.
Nu går jag inte ner på detaljnivå som typ klädstorlekar eller omklädningsrum, men ni fattar grejjen?
Så tycker jag. Kommentera? :)

Bra dag!

Bra dag idag!
Var till skutskär på en glykolanläggnings-service med lilleplutt-adde. Fint jobb :)
Ska ringa på lite ford-prylar senare som jag fått nys om. Får se om det kan vara något att ha. Men det vet jag ju iofs att det är, bara priserna är rätt!
Tror ni att utseende och stil påverkar mycket när man söker jobb?
Hur mycket får det egna utseendet påverka? Kan man verkligen komma undan med att vara sig själv, eller finns det krav även där?
Som man inte bör frångå.
Jag har hunnit fundera lite på det där, i och med att man sökt en del jobb genom åren.
Till slut inbillar man sig att det är ens person det är fel på, man tycker att man har rätt kvalifikationer, men ändå verkar något fattas. Vad då?
Då börjar man ju undra om det är mitt dagliga beteende som inte funkar.
Förhoppningsvis har väl inte min personlighet satt stopp för något jobb någon gång utan att det är andra saker som spelat in.
Tur är det ju att vi är en bra grupp nu, det är fan viktigt alltså! :D
Tvätt och lite motion ikväll. Det är livet det.
För det är det ju, livet. Det är sånt här skit som livet består av. Helt enkelt.

Köttfärssås och grönsaker.

Nu har jag precis ätit.
Köttfärssås och lite wokgrönsaker, men jag kan väl inte påstå att det blev så speciellt wokad känsla i dem.
Men köttfärsen blev god :D
Skulle kunna äta det hela veckorna, det är ju så enkelt.
Är fan helt ur fas sedan jag gick ur soppläge. Blev ju inte alls som det skulle, och upptrappningen var helt åt helvete :( Fan vad taskig jag varit i magen, stackarn jobbar på högvarv nu...
Bra dag på jobbet idag tycker jag. Blivit lite nötter att knäcka, utvecklande och inspirerande!

Långsöndag

Idag har jag inte varit utanför dörren alls, mer än att jag ställde ut soporna på balkongen :P
Nya tag i veckan med träning!
Har sett lite fräna klipp i helgen jag ska dela med mig av i morn tänkte jag. Tror inte det blir någon skidåking i veckan, vädret idag har nog förstört det för ett tag framöver.
Sov gott!

Vinterstudion

Sitter och tittar på vinterstudion nu på svt. Är väl inte så jätteintresserad av skidåkning egentligen. Kan inga resultat och förstår mig inte på det så mycket, men jag tycker det är bra tv :)
Lätt-tittat!
Ska ut och gå snart tänkte jag, måste träna som en idiot nu tror jag när jag blev tvungen att börja äta igen. Fortfarande besviken över det. Usch.

Mja...

Det här blev väl inte som man tänkt sig direkt. Har bara suttit hemma hela kvällen, är väl inte så jävla illa egentligen, men det börjar bli lite segt nu. Internet är slut :(
På söndag ska jag försöka åka lite skidor, det skulle bli bättre väder då. Lite varmare.
Blir en lugn dag i morn. Skulle egentligen åkt till Ljusdal hade jag tänkt. Men jag har fan inte råd nu, det får bli en annan gång.
Farmor och farfar är inte så aktiva när man är där ändå. Dom orkar inte så mycket längre, det är inte så kul kanske.
Önskar dom hade haft lite mer aktiviteter på deras boende, som det är nu får dom bara sitta av dagarna och vänta på nästa måltid eller vänta på att bli nattade. Måste blir väldigt frustrerande efter ett tag, och då är det inte så konstigt att man lessnar kroppsligt med. Det hade i alla fall jag gjort.

Fredagsmys my ass.

Vad är grejjen med att sluta tidigare på fredagar?
Vill man inte ha kunder, eller jobba? Kan nästan förstå grejjen med att komma hem till familj och ha det skoj, men det vill man alla andra jävla dagar i veckan också? Kan man inte sluta 2 timmar tidigare än utsatt tid då också?
Vill väl inte skylla ifrån mig, egentligen, man hade dom haft öppet lika länge som dom brukar så hade jag inte behövt kliva ur ketonfasen nu. Missade stängning med 50 min när jag skulle köpa soppa ikväll. Klart sämsta händelsen.
Blir väl att titta på Lets Dance snart i alla fall. Men jag tänker inte ha nå fredagsmys. Vad det nu innebär. Jag ha liksom inga speciella fredagslångkalsonger att hasa runt i, det är samma som alla andra dagar.
Hoppas kunna åka lite skidor i helgen om det inte är allt för djävla kallt.

Plugg

Trodde väl aldrig att jag skulle hamna här, men nu har jag kommit in på en kurs på HiG.
Ska gå en kvällskurs på 25% fart under 19v, dvs en träff i veckan! :D
Kommer blir riktigt intressant, och den kommer verkligen utveckla mig och mina visioner. Hoppas den är så bra
som den utgett sig för att vara.
När jag gick ur gymnasiet sa jag att jag aldrig skulle plugga mera, men det här är vidareutveckling i yrket. Kan man kanske säga?
Det kommer kunna hjälpa mig lite i jobbet i alla fall, och för övrigt så är aldrig kunskap tungt att bära, men det kan ju vara ett jävla helvete att skaffa sig har jag märkt :P
Nåväl. Tisdag den 25e är det start. Ska bli spännande!

Industrijunkie

Jag är nog lite av en industrijunkie. Gillar stora balla grejer som är tunga klumpiga och dyra som fyfan att köra, bygga och hålla på med.
Blir som ett litet barn och får svårt att koncentrera mig på annat om jag ser en stor jävla kran stå någonstans.
Sitter och surfar och letar stora maskiner, kollar bilder etc.
Nu har jag hittat en länk till stora transportfordon.
http://2leep.com/bar.php?s=17119 Där finnds det en del olika varianter på stora maskiner.
Det är svårt att förstå vilken jävla kapacitet dom där har, vilka motorer och effekter det finns där. Vilka vikter dom hanterar, som om det vore luft.
Imponerande!

Soffläge

Baah!
Ligger på soffan och slappar nu efter en dag i Uppsala med lite kundbesök.
Ska träna ikväll iaf, ska bli skönt.
Tänkte på en sak, vargar...och vargjakt. Var tycker ni om det?
Själv tycker jag att det är lite dumt, så länge dem inte tar tamdjur så tycker jag man ska låta bli.
Att dom ibland river en jakthund är ju såklart inte bra, men jag vet ändå inte om jag tycker det ska vara en anledning att jaga varg. I alla fall inte i förebyggande syfte. Jag anser att vi bör låta vargstammen vara, än så länge. Vi behöver inte störa dem mer än nödvändigt. Okej, dom kanske river även rådjur, men det borde ju bara underlätta den jakten senare ändå. Lite svårt ämne det där.
Sen skulle jag även vilja prata om Kina.
Varför är det sånt jävla fjäsk för detta "skitland" ? Man hjälper kineser här med bygglov och tomter och fan vet allt för att kunna etablera företag eller kinesiska kulturmonument. Men vad är det egentligen man stöttar då? Kina är ju ett skitland mot sitt eget folk. En diktatur! Tycker inte alls att det finns någon anledning att hjälpa dem med något förrän dom kan förhålla sig till mänskliga rättigheter. Lika OS som var där. Man borde bojkottat hela skiten.
Näe, principvägra allt därifrån tycker jag. Det måste gå att tillverka dåliga kopior av olika produkter i andra länder? Att det är billigt där är ju för att dom skiter i facklig verksamhet, personalsäkerhet och allt vad man kan tänka sig. Och lönerna?!
Ja, vad tycker man om det?

Sen kväll

Hej!

Har inte kunnat skriva något på hela dagen, har jobbat över i Uppsala och kom hem 22.00.
Ehm, nu ska jag dusha sen sova. Skriver mera i morgon!
Har fortfarande dålig fantasi vad gäller djupare ämnen att prata om, tyvärr. Men det kommer väl hoppas jag.


Mental träning

Vi pratade lite mental träning idag hos xtravaganza.
Det finns mycket man kan vinna med det måste jag säga. Det går att använda i alla områden!
Man känner sig ganska positiv och upplyft när man går därifrån.
Jag vet inte om det finns några bra klipp på tuben, eller om det finns torrents från föreläsningar, men jag rekomenderar alla att försöka få sig lite mental träning då och då. Man får en helt annan syn på saker.
Ett citat vi pratade om idag var; "Vindrutan ska alltid vara större än backspegeln!"
Man behöver nog inte prata mycket om det för att man ska förstå vad det innebär och att det är rätt!
Vi har pratat om en del andra bra ordspråk med, men dom kommer jag inte ihåg nu :P
Nu blir det dusch och säng!

Blåsväder

Tjipp.
Rackarns vilket blåsväder det är ute. Inge kul!
Vet inte om ni lyssnar något på radio på eftermiddagarna, men jag gör det när jag kan, och då på p3.
Idag var det om onödiga med intressanta saker, onödigt vetande helt enkelt. Sånt gillar jag! :)
Var en som berättade var Hammarby kallas för Bajen. Vet ni det?
Om ni berättar något onödigt med intressant ska jag svara varför det heter Bajen. Deal?

Wedding daze

Har kollat på den Wedding Daze med Elin och Pär nu, helknasig film som var rätt underhållande. Var väl ingen speciell story eller så, men den hade en del riktigt skojiga inslag.
Var ut och gick 40 min tidigare ikväll, blev faktiskt lite piggare då än efter snöskottningen.
Har skaffat lite ljudböcker med som jag tänkte lyssna på när man är ute och går.
Det slog mig när vi satt och tittade på film och pratade, varför är det sådan vikthets från media numer?
Överallt är det viktprogram, matprogram för smalmat etc.
Räcker det inte att man är sig själv så länge man inte har några hälsoproblem och är nöjd med sig själv?
De som har problem, åtgärdar dem och går ner i vikt om det är vad som krävs, och de som inte är nöjda med sig själv kan gå ner i vikt om det är det som är problemet. Thats it!
Lite som i lyxfällan, dom propsar hela tiden på att man ska spara alla överblivna pengar. Spara spara spara. Vad händer om man vill göra något för dem? Köpa en ballare bil än Toyota Carinan som man blev påtvingad till exempel.
Jag skulle vara tacksam för hjälpen man får i programmet, men att sektspara som dom vill att man gör tror jag inte på. Visst, en buffert till regniga dagar är ju aldrig fel, men det ska vara kul att leva lite också.
I morn är det vardag igen, så jag kanske inte kommer kunna leverera lika många inlägg per dag längre, så ni vet ;)

Team Pewano

Kom på att jag skulle vilja visa er något som jag tycker är väldigt positivt för sverige och svensk motorsport.
Team Pewano
Dom satsar på att köra Dakar-rally nästa januari, och kommer köra ett par stycken Rally Raid-lopp i år. Ska blir riktigt intressant att följa ett svenskt team som satsar så högt!
Tina Thörner är med, och även Olle Ohlsson och Pelle Wallentheim. Alla 3 har lång erfarenhet av rally och racing.
Deras adress är www.pewano.com, kolla in den!

phuuu!

Nu är jag hemma igen, attan vad seg man blev av snöskottningen. Känns i hela kroppen tycker jag. Passade på att sova en stund i bilen hem, och det var skönt kan jag lova!
Vet inte om jag orkar gå ut och valla bakfyllan ur Jacke eller om jag ska skita i det. I morn blir det träning på xtravaganza och tisdag gym på helges, förmodligen med Jacke. Följer inte han med då kan jag åka skidor då istället, om det är väder så det räcker till.

Dagens motion

Dagens motionspass bestod av att skotta av pappas balkong/veranda, och hans altan. Fyfan säger jag!
Det var ju asmycket snö. Och det blev ju inte bättre för att spadjäveln var värdelös. Tack gud för att han hade en annan i plast, istället för den där aluminiumskiten jag hade först. Vilket jävla skräp. All snö fastnade på spaden, så efter varje tag fick man knacka loss hälften av snön som satt kvar. Usch. Men nu är det gjort, och jag har blivit säkert 4 liter starkare. Eller kilo? Hur mäter man styrka?
Nm? Kilojoule?
Massor har det blivit i alla fall :D

Lyssnade på radio medan jag höll på, dom pratade mode, och designers. Gästen dom hade i studion kan inte ha varit nykter på 5 år, vilken risig människa. Hon lät så jävla trött i huvvet så det blev löjligt. Jacke säger att Maria Montazami har gröt i skallen, och isåfall vet jag vem hon fått sin gröt av!

Nu ska jag kolla på lite skidor hos pappa, så länge det inte är något Dakar på Eurosport medan han gör mat. Åker tillbaka hem om några timmar lagom till att han börjar jobba igen.


Det finns snabba bilar, och snabba bilar.

Snubblade över dessa klipp. En jämförelse mellan snabba gatbilar, porsche, bmw, audi, radical, seven´s etc
och F1. Kameran sitter på nästan samma ställe på samma bana, så man ska se hur skillnaden är.
Ni som åkt fort på motorvägen vet ungefär hur fort gatbilarna i första klippet kör.
Kolla gärna på båda klippen samtidigt!

Vuxentips!

Kom att tänka på en grej jag av en slump råkade ut för igår, men som går att ta tillvara på i framtiden. Om man går och lägger sig sent, och vet att man måste upp tidigt. Så kan man dricka en del vatten innan man går och lägger sig, inte mycket och inte lite, men en skaplig mängd.
Man får träna lite på mängden. Man får se till att man dricker den lagoma mängd som tar precis den tid att rinna igenom som du ska sova. Kanske lite mindre än så till och med.
Tanken är då att du ska vakna när klockan ringer, eller lite tidigare och vara fruktansvärt kissnödig. Du skulle bara våga somna om och snooza då! ;) Bara till att kliva upp och göra sina morgonbehov. Sedan är dagen igång
Plättlätt!
Erik - Murphy 1-0

Samla vuxenpoäng?

Nu när man är vuxen och nästan gubbe är det ju dags att man börjar samla på sig serviser och fina bestick.
Jag hittade mina på nätet nyss! :D
$24 för detta kit, är det dyrt? Finns skålar, koppar och vinglas med i samma stuk. Störtskönt!

Garagekväll

Har precis varit i garaget ett tag, blev lite gjort, men inte så mycket. Har väl för mycket att göra så jag inte vet var fan man ska börja :P
Tänker nog gnälla lite till om maten och sopporna. Det är helt otroligt vad man saknar mat, och så pass fort som jag gjort det nu med känns lite läskigt. Jag är nära att skita i allt och börja äta igen, men det är så nära kvar nu, och det funkar faktiskt att inte äta. Men det är ju så mycket mer än bara födan jag vill åt. Vet inte om jag skrev om det tidigare, men mitt förhållande till mat är lite mer än bara bränslet. Det är väl därför jag hamnat där jag hamnat, men från och med nu ska jag inte tycka att det är något dåligt att ha mat som en faktor i sociala sammanhang, det gäller att kontrollera den bara. Genom storlek på portioner och antal på dem, dessutom kan man ju välja lite bättre saker från bordet att äta eller inte. Är man på restaurang går det oftast bra att välja bort, eller välja till tillbehör.
Nu är det knappt 10 kg kvar, och ju fortare det går, ju fortare får jag äta igen :D
Kaffedags nu, får se om jag skriver mera senare.

Lördageftermiddag

Nyss kommit hem. Sitter med en kaffe nu. Specialkaffe gjort för presso-bryggare. En sån som jag fick i julklapp.
Blir riktigt gott kaffe med den, lite mera jobb bakom varje kopp, men helt klart värt det!
Angående bloggens design så kommer den succesivt att uppgraderas, allt eftersom jag orkar eller Elin har tid. Blir väl hon som får hjälpa mig mest, eftersom hon är så pass mycket bättre än mig på det :)
Jag kanske provar mig fram själv senare, vi får se!

Planen för bloggen

Tänkte passa på att berätta lite hur jag tänkt mig bloggen, ännu en gång.
Det är skönt ändå att ha en blogg, istället för att diskutera olika saker på forum, kan jag presentera mina åsikter här, och styra diskussionen precis som jag vill. Vilket känns riktigt skönt :)
Kommer ibland vara ganska kritisk inför olika aktuella händelser känner jag.
Jag kommer ta upp nyheter, och delge er mina tankar om det som händer.
Skulle det då vara så att jag kliver på någons tå, så få ni gärna kommentera så kanske vi kan mötas på halva vägen, eller bara konstatera att vi tycker olika. Jag vill inte bli osams med någon om det skulle vara så att vi inte kommer överens. Jag kommer respektera att ni har andra åsikter, likväl som jag hoppas att ni respekterar mina.
Det är en del som är så fint med sverige, jag har rätt att tycka lite som jag vill, precis som alla andra här.
Jag kommer kanske inte dela era åsikter, men jag kan gå i graven för eran rätt att försvara dem.
Det är viktigt att det är och förblir så, förbannat viktigt!

Åbyvallen

Nu är jag hos mormor och ska låna duschen. Har precis varit upp på Åbyvallen och åkt lite skidor. Första gången på säkert 10 år, om inte 15. Fick hjälp av morfar att valla, han som kan det där. Tydligen har vi inte skött skidorna på länge, dom var i rejält dåligt skick sa han. Hm, kan det bero på de senaste 10 åren då dom bara varit förvarade?
I alla fall, det var kul att åka. Ramlade bara 3 gånger :P
Åkte deras 3,5km spår, ett varv denna gång, kanske blir fler nästa gång.
Jag tyckte att det gick skapligt bra, rörelserna finns, även om koordinationen kunde varit bättre. Eller den hade ju kunnat vara bra till att börja med, innan det behöver bli bättre. Det känns som att jag gör rätt rörelse, med fel ben, typ.
Men det är bara att nöta på. Blir väl nått varv på måndag med tror jag.


Wikileaks

Har inte satt mig in i wikileaks-köret till 100%, men jag tycker nog att jakten på Julien Assange är något överdriven.
Dom säger att han våldtagit någon, och därför jagar man honom över hela jorden?
Skulle man bry sig lika mycket om en "vanlig" våldtäkt? Knappast.
Nja, det där är något skumt rätt igenom. Man är så jävla obekväm borta i US and A med hans läckor att man
gör precis allt man kan för att få bort honom tror jag.
Vore det inte för att man redan fått tag i honom för våldtäkten så skulle han säkert "råka" dö inom snar framtid.
Skulle inte förvåna mig om han gjorde det ändå.
Jag tycker i alla fall att Wikileaks är grymt. Det borde avslöjas med skumraskaffärer på regeringsnivå, fan vad dom kan bete sig illa åt. Och vem ska anmäla dem? Till vem?
Bara bra att folk får veta vad som egentligen händer.
Så länge det inte drabbar mig ;)

bloggdesign

Meeeeen vad drygt det är att hålla på med designen här. Shit. All cred till er som orkar hålla på med det. Elin till exempel. Fattar inte att hon orkar. Hon brukar dessutom göra ny design efter årstid eller säsong. Ni skulle bara se hur den ser ut runt Halloween ;)
Har ni några tips på hur bloggen ska se ut kan ni hojta till? :)

Amazing bilbygge

Hittade en tråd om ett bilbygge från norge som tar priset, kanske inte i alla kategorier, men det är bra fränt i alla fall.
En Nissan 200sx med motor från en Dogde RAM SRT-10. Dvs en v10 motor med strax över 500hk, i en bil som vanligtvis har en rad 4a på 1,8 liter. 

Här kan ni läsa om det!

Svenska folkets matvanor

Mjo, i och med dieten så har jag funderat en del på våran syn på mat, eller i alla fall min syn på mat.
Shit! Vad viktigt det är att äta!
Mat för mig är bra mycket mer än just bränsle och föda. Det är sjukt mycket socialt också. Överallt man kommer så ska det fikas eller ätas.
Och nu när jag inte äter, så är man sugen på all möjlig mat som man inte får äta. Mer nu är när man äter.
Det blir så tråkigt att inte få äta på något sätt. Inget att se fram emot på dagarna, inga förväntningar över en god måltid längre. Förr såg man fram emot lunchen för att man visste att man hade en dunderlåda med sig, men nu då?
En jävla påse med pulver och en shaker. Det är över på 2 minuter liksom. Hmm...jag känner igen det där, över på 2 minuter, från något annat...? Aja, vi tar det en annan dag.
Jag längtar redan till jag börjar äta igen, men målet är att det ska ta så lång tid som möjligt, typ slutet av februari vore bra. 10kg kvar att ta, kanske skidåkningen kan hjälpa?
Ska iväg i morn och köra första passet. Morfar ska hjälpa mig få ordning på vallan. Spännande!
Hade som mål i min ungdom att köra varaloppet innan jag blev 23, men kanske innan jag blir 30?

Fredag

Sitter och samlar kraft för att åka till köpis idag. Ska byta 2st tröjor som var för små.
Jättefina var dom, kanske finns i större storlekar. Sen blir det nog att kika efter något att köpa för presentkortet jag fick i julklapp av jobbet också. 400:- var det på, tackartackar.
Det blir ingen bild på dagens outfit idag, eftersom jag bara har kalsipper på mig nu och jag vill inte bli anmäld för ofredande :P
I morn ska jag valla skidorna, sen blir det åka av! Ska bli jäkligt roligt måste jag säga.

Sjuk cyklist!

Sitter och lyssnar på Band of Horses låt Funeral på Spotify nu, kommer att tänka på Danny MacAskill då
Se och njut!

Ny blogg, igen

Hej!
Har försökt hålla liv i något sånt här tidigare, men det har inte gått något bra.
Har länge tänkt att det skulle vara nice att skriva av sig lite då och då, om vadsomhelst. Massa funderingar bara.
Oftast när man kommer på dem så är man för långt bort för att man ska komma ihåg dem när man kommer åt en dator.
Men vi gör ett försök till då. Bloggen kommer förmodligen handla om det jag pysslar med, både bra och dåligt.
Och mina intressen eller intressanta saker jag snubblar över. Hur svårt kan det vara?
Det vill säga, bilar, teknik, lättare filosofi och ibland helt orelevanta saker.
Vi kan börja med vad som hänt hos mig sedan senaste inlägget i förra bloggen, vilket var i mars. Sedan dess har det hänt en del kan jag säga.
Jag har gått ner 33 kg, jag har fått fast anställning på ett jobb jag tycker jättemycket om, och jag har fyllt 25.
Det där lät kanske inte så mycket, bara 3 punkter, men det är för mig viktiga saker :P
Så, välkomna till nya bloggen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0